butiken

Äntligen Höstfest! 27-29 OKTOBER

Det är något särskilt med Oktober. Oktober har ett alldeles eget sätt att föra sig. Den följer sina egna lagar och regler och är på många sätt en hel årstid i sig själv. Titta bara upp på träden så får du se, skiftande färger, fallande löv, hällande regn och strålande sol. Allt samsas på en oerhörd kort tid. När det kommer till inredning och vår butik på Strandvägen så är även för oss, Oktober någonting alldeles extra.

Det packas upp nyheter på Strandvägen 33 mest hela tiden nu. Vår stora Höstyra pågår både i butik och online. Det packas upp ljusslyktor, plädar och interiören går från somrigt grön till höstigt roströd. Det märks att det är mycket på gång, mycket som skall fixas. Ordrar som skall hanteras, hämtas och skickas. Vi är så tacksamma för alla ni som väljer att investera i era hem med möbler och inredning från oss. Om du som läser detta går i tankar om att köpa nya möbler så är nu ett bra läge. 10-50% på i stort sett hela sortimentet händer inte ofta. Just nu en del riktigt bra kampanjer på varor som vanligtvis inte pryds med några röda priser. Har man besökt oss under den senaste tiden har man också kunnat slå sig ner en stund i vårt nya AO Café. Det är inte så att jag kan erbjuda dig några hembakta kakor eller goda smörgåsar ännu, men kaffet det bjuder vi så gärna på. Det är den känslan vi vill ge dig. Hos oss kan du alltid komma förbi om så bara för en kaffe eller två. Snacka lite möbler, musik, fotboll eller annat som intresserar dig. Hos oss står dörren alltid öppen. 

Höstyra var det ja. Som alltid så avslutar vi Höstyran med en riktig HÖSTFEST! Datumen för vår höstfest är satta till helgen 27-29 Oktober. Det kommer bli riktigt roligt. Då ringer vi in världens bästa Marie som hjälper oss med fika och lättare tilltugg hela helgen. Butiken fylls till bredden med bra erbjudanden och en del hemliga priser som bara är aktuella under kampanjhelgen. Vi kommer erbjuda ett gäng tävlingar in-house där du har chans att vinna en ny fåtölj och tävla om andra riktigt bra priser. Utlottningar, och massor av inspirationstips. Vi hoppas och tror att det blir en helg för alla. En helg där vi kan umgås och hitta på kul saker tillsammans i butiken. Det känns med allt som pågår i den stora världen att det kan behövas. Vi hjälps som alltid åt. 

Tack för en fantastisk Oktober såhär långt. Vi ses på Strandvägen i Stenungsund. 

Viktor 
AO Möbler Stenungsund